Vi hoppas på King Charlesvalpar under sommaren ❤️

leffe

 

 Alla våra King Charles som går i avel hälsotestas på Hjärta, Ögon och Patella. Alla våra King Charles-valpar ögonlyses före leverans.

Är ni intresserade av King Charles-valp från oss får ni gärna kontakta oss i god tid. Vi föredrar mail som första kontakt. Berätta så mycket som möjligt om er själva, er familj, er livssituation och hur ni tänker er att livet ska fungera med en liten King Charles Vi besvarar inte mail utan beskrivning enligt ovan!

När ni kontaktar oss är ni också pålästa om rasen, medvetna om att King Charles är en EGEN ras och inte densamma som Cavalier King Charles Spaniel. Googla gärna "King Charles Spaniel" "king charles spaniel skillnad cavalier" "English Toy Spaniel" m. fl.

länktips: https://www.skk.se/sv/kopahund/hundraser--annonser/king-charles-spaniel/

Vi har inte kölista, utan intresselista. Intresserade som kontinuerligt hör av sig och visar ett aktivt intresse prioriteras. När vi väl har en kull valpar tar vi kontakt med först och främst dom köpare vi tycker matchar vår kull bäst. Efter ett möte när valparna är 5-6 veckor gamla avgör vi vilken valp som passar vilken köpare i just den kullen.

Mail kan skickas till tinyfriendlyfriend@hotmail.com och/eller annika.lund.king@gmail.com